Tänää taas ollu semmonen päivä että huhhuh, voiko pankissa asiointi olla tosiaan niin vaikeeta??!! ja sitte vielä iski julmettu päänsärky : s noo kohta saa viedä pojan mummulle yöksi kerroksen ylemmäs, ku muruki sairaana:/ myyräkuume ilmeisesti :s ja saa itse nukkua kunnon 9h yöunet MITÄ LUKSUSTA! en ymmärrä miten yksinhuoltajat pärjää !! kunnioitus kasvaa joka päivä ! :) 

Nyt tullut monena päivänä miettityä miten onnekkaita me Juhon (lapsen isä) kanssa ollaan ku meillä on terve lapsi! kaikki tämä ajattelu lähti siitä kun luin facebookista petjan tarinan. Teille jotka ette ole lukeneet sitä/ juttua siitä lehdestä petja oli 10v poika jolla oli harvinainen sairaus hydrocefalus(laitan perään wikipedia artikkelin linkkinä) nimeltään ja joka menehtyi hiljattain koska ei saanut oikeanlaista hoitoa tarpeeksi nopeasti. Veljeni joka menehtyi muutama vuosi sitten sairasti samaa sairautta ja mmc syndroomaa vielä "liitännäissairautena) ja siksi kai nämä aiheet ovatkin olleet niin mielenpäällä...

Mutta iloisempiin aiheisiin : ) (vaatteet vaatteet!! :DD) ja musiikki elikkäs tässä nyt kuvia ihanista vaatteista ja musiikkia + jo se aiemmin luvattu wikipedia linkki..

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=LjhCEhWiKXk&ob=av2e